Back to All Events

Opera della Casa

Er zijn weer kaarten, voorstelling is buiten!

Zondag 25 augustus, 15.00 uur

Mooi Geweest!

Opera della Casa neemt afscheid na 25 jaar.

IMG_2030.jpg

Met als thuisbasis  Groningen, toert Opera della Casa, bestaande uit de zangeressen Marlies de Waard en Angelique Wardenier zang, begeleid door pianiste Ineke Geleijns, sinds 25 jaar al door binnen- en buitenland. Met een programma vol opera en operette aria’s, op hilarische wijze aan elkaar gepraat door Marlies de Waard als Tilly Talsma. Meestal voor besloten gezelschappen maar ook op festivals, in theaters en, zoals vijf jaar geleden, in een uitverkochte Oosterpoort met de 20 jarige jubileumvoorstelling Over Tijd.

Mooi Geweest!

Na 25 jaar optreden neemt Opera della Casa afscheid met Mooi geweest!, een programma vol muzikale hoogtepunten en hilarische momenten uit al die jaren!

Geschikt voor iedereen: fans, muziekliefhebbers, maar óók voor wie uit zichzelf niet gauw naar de opera of een klassiek concert gaat.

 Huilen van ontroering of van het lachen…

 Nog één keer genieten van Opera della Casa. Van de hilarische presentatie door Tilly Talsma en sopraan Irina Mutsikova die in verrassende kostuums de prachtigste aria’s zingt terwijl Dolores van den Broek met haar pianospel alles in banen probeert te leiden.

Met als hoogtepunt; meezingen met bekende operakoren!

 

Met: Marlies de Waard en Angelique Wardenier, zang. Begeleid door pianiste Ineke Geleijns.

 

“Gek, maar goed gek! Hun kracht zit niet alleen in het komische. De drie vrouwen zijn vocaal en muzikaal professioneel geschoold en het repertoire loopt van Puccini via tal van klassieke omwegen naar de operette sector, zonder de klassieke werken echt geweld aan te doen”                            Jacques ‘d Ancona in het Dagblad v.h. Noorden.

Entree € 22,50 losse verkoop/ € 17,50 vrienden SCKN incl. koffie of thee en 1 consumptie. Zaal open vanaf 14.30 uur

Earlier Event: June 16
Opening buitenpodium
Later Event: September 29
Paul van Vliet