Vriend worden 

Wat U ontvangt

In het nieuwe theaterseizoen (augustus 2019 t/m juni 2020) verwelkomen wij u graag als vriend bij diverse, exclusieve, intieme voorstellingen in een bijzondere ambiance  in het koetshuis van Landgoed Kleine Noordijk. Door middel van digitale nieuwsbrieven, site en facebookpagina houden wij u  op de hoogte van ons programma-aanbod en andere wetenswaardigheden. Als vriend ontvangt u € 5,00 korting op de entree van € 22,50 op elke voorstelling. Koffie, thee en 1 consumptie zijn altijd inclusief. U dient wel te reserveren, aangezien er grote belangstelling is voor onze voorstellingen. Onze theaterzaal heeft een maximale capaciteit van 65 zitplaatsen. 

Wat u geeft

Dankzij uw donatie van € 25,00 per vriend per seizoen (september t/m juni) is het mogelijk om het landgoed open te stellen voor publiek en de noodzakelijke basisfaciliteiten hiervoor te realiseren en te onderhouden. Gelden uit de stichting dragen bij aan de instandhouding en bescherming van rijksmonument Landgoed Kleine Noordijk.


Mogelijkheden

Eén seizoensvriend

Eenmalige donaties van € 25,00 per seizoen per vriend kunt u overmaken op rekeningnummer NL34 RABO 0310557747 t.n.v. Stichting Cultuur Kleine Noordijk. Na overmaking van dit bedrag en het sturen van een email met uw NAW gegevens naar penningmeester@sckn.nl, staat u geregistreerd als vriend voor het huidige seizoen, geldig van september t/m juni.

Doorlopend seizoensvriend

Ook kunt u een machtiging afgeven om  uw vriendenstatus steeds jaarlijks, automatisch te laten verlengen voor € 25,00 per seizoen per vriend. U ontvangt dan altijd voorafgaand aan de incasso een herinnering per e-mail, met vermelding van de datum waarop wij van plan zijn te gaan incasseren. Mocht u op dat moment beslissen niet langer vriend te willen blijven dan kunt u hierop reageren met een opzegging en schrijven wij u per direct uit als vriend.