Back to All Events

Elvira Out, Kill your darlings

Zondag 24 september 2017, 15.00 uur

One woman soap

In september 2013 wordt actrice Elvira Out gebeld of ze Bianca Bouwhuis wil spelen in Goede Tijden Slechte Tijden. Ze twijfelt, want hoe artistiek verantwoord is spelen in een soap nu helemaal? Toch doet ze auditie, krijgt de rol en tot ieders verbazing geniet ze volop van de glitter en glamour, de  aandacht, het herkend worden op straat. Ze wordt gezien. Ze heeft bestaansrecht en voelt zich succesvol en geslaagd als nooit tevoren. Tot ze een telefoontje krijgt of ze na het draaien nog even bij de producent komt zitten…

In deze tragi-komische voorstelling gaat Elvira Out in een mix van spel en zang het gesprek aan met het publiek over vallen en opstaan. Zij speelt de teloorgang van een soapdiva, om vervolgens haar eigen zeepbel door te prikken en openhartig te vertellen hoe zij zich een loser voelde toen GTST voor haar ophield. Fictie en realiteit lopen in elkaar over en het publiek is niet alleen toeschouwer maar ook deelnemer aan deze persoonlijke reis.

Script, spel en zang: Elvira Out
Eindregie en scriptadvies: Peter de Baan

'Een fenomenale voorstelling, die raakt, ontroert, aan het lachen maakt en je aan het denken zet over je eigen verloren darlings. En haar prachtige zang bezorgde me kippenvel'. 
‘Theater met impact, vanwege het persoonlijke karakter’
‘Geestig, ontroerend en heel herkenbaar’

‘Dit is niet zomaar een toneelstukje, maar een persoonlijk verhaal waarbij de emoties uit haar tenen komen’

Entree € 20,00 losse verkoop/ € 15,00 vrienden SCKN  incl. koffie of thee en 1 consumptie. Zaal open vanaf 14.30 uur
Earlier Event: September 1
Expositie Irene Vinkenburg
Later Event: October 22
Marjolein Meijers, Van Berini to Solex