Back to All Events

De Andersons, Hier dooft niets

Zondag 19 november 2017, 15.00 uur

Hartstochtelijk theaterconcert over verwondering mét als speciale gast Gerda Havertong

Samen met Arjen Lubach maakten De Andersons eerder de voorstelling 'Stockholm sneeuwt' en veroverden menig hart met hun muzikale hoogstandjes, poëtische pareltjes en onbedwingbare enthousiasme.

Nu reist dit sprankelende kleinkunstgezelschap door het land met 'Hier Dooft Niets', een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert waarmee ze ten strijde trekken tegen de onverschilligheid en een liefdevolle oproep doen tot verwondering. Ze grijpen het leven bij de lurven en laven zich aan liederen vol levenslust, liefdeslust en troost in stormachtige tijden.

Daarnaast gaan ze een uitdaging aan die ervoor zorgt dat ‘Hier Dooft Niets’ elke keer anders is: als extra traktatie nodigen ze iedere voorstelling ook een lokale held, muzikant, schrijver, filosoof of kunstenaar uit die zijn of haar verwondering deelt met De Andersons en het publiek. Deze middag is dat actrice, zangeres, presentatrice en Sesamstraat icoon Gerda Havertong. Zij zal als onderdeel van dit theaterconcert vertellen over wat haar verwondert, inspireert en beweegt.

“Wonderschone liedjes”, “Ze zetten iets heel bijzonders op de planken. Conceptueel een vondst en qua acteren en zang een topprestatie.”, “Een warme en overdonderende gebeurtenis”.

www.deandersons.nl

Entree € 20,00 losse verkoop/ € 15,00 vrienden SCKN  incl. koffie of thee en 1 consumptie. Zaal open vanaf 14.30 uur
Earlier Event: November 5
Kees van Loenen, Mantel der Liefde
Later Event: February 11
Pianoduo Beth&Flo