Terug naar alle evenementen

OOGAPPELTJES

  • Stichting Cultuur Kleine Noordijk 89 H.W. Iordensweg Wilp, GE, 7384 AJ Netherlands (kaart)

Zondag 4 september 15.00 uur

Een nieuw seizoen op de Noordijk openen wij met een nieuw buitenfestijn: "Oogappeltjes". Jonge, getalenteerde nieuwkomers presenteren zich in de toekomstige appelgaard en de Rozentuin van Kleine Noordijk.  "Als we cultuur willen behouden, moeten we haar blijven scheppen"  (aldus Johan Huizenga) Het motto waaronder onze stichting al jaren organiseert. Graag stellen wij daarom aan u voor:

Evi Bosman

Deze Rotterdamse singer-songwriter heeft zich laten inspireren door artiesten als Adrianne Lenker, Phoebe Bridgers en Alan Hampton. Ze schrijft songs met een eerlijke, introspectieve blik en zoekt verbinding tussen zichzelf en de luisteraar. Haar warme stemgeluid en kleurrijke melodieën nodigen je uit tot stilstaan, reflecteren en weer in beweging komen.

Lynn en Tobias

Nog net niet klaar met de podiumacademie Twente  brengen zij  popmuziek covers maar ook eigen nummers. Tobias studeert als producer en begeleidt Lynn op piano/toetsen. De stem van Lynn is onderscheidend en onmiskenbaar eigen. 

David en Eva

De jongste talenten die op deze dag zijn te horen, brengen (licht)klassieke muziek op vleugel en harp in de Rozentuin. David en Eva zijn broer en zus en nog maar net het basisonderwijs ontgroeid. Beiden zijn leerlingen van pianist Jaap Eilander die tenslotte de middag gaat afsluiten met een stuk van Rachmaninov. https://www.jaapeilander.nl/about/

Entree € 25,00 losse verkoop/ € 20,00 vrienden SCKN / € 7,50 tot 21 jaar incl. koffie of thee en 1 consumptie. Reserveren gewenst.

Eerdere gebeurtenis: 22 mei
Het Medtner Project