Back to All Events

Kunstveiling Mozambique

VEIL.JPG

In maart is Mozambique getroffen door de grootste natuurramp in de regio ooit. Naast honderden doden en gewonden zijn ruim één miljoen mensen dakloos en is gebrek aan alles. Overstromingen en modderstromen maken het voor de reddingsploegen moeilijk het gebied te bereiken.  

André van Berne en Hella Oudwater zijn betrokken geraakt bij dit leed, doordat hun dochter Nicoliene die in het getroffen gebied werkzaam is, hen wekelijks bericht over het drama dat zich daar afspeelt. Het meest getroffen zijn de kinderen van Mozambique. Zij hebben daarom besloten in actie te komen door een kunstveiling te organiseren, waarvan de opbrengst rechtstreeks en in zijn geheel naar een project gaat voor kinderen in Mozambique.

 Onder de hamer komen betaalbare kunstwerken, geschonken door kunstenaars van de Kunstkring Voorst, de beeldhouwgroep Wilpse Klei en kunstenaars uit de regio en daarbuiten.

 

De veiling vindt plaats op:

Zaterdag 16 november om 14.00 uur op het Landgoed Kleine Noordijk,
H.W. iordensweg 89 te Wilp.

 De kunstvoorwerpen zijn hieronder te bezichtigen op foto en op zaterdag 16 november tussen 12.00 en 14.00 uur op locatie in het koetshuis in werkelijkheid te zien.

Na afloop van de veiling kunnen uw aankopen direct worden afgerekend d.m.v. een pinapparaat. Ook donaties zijn welkom. Er worden geen veilingkosten in rekening gebracht. Donaties en giften gaarne overmaken vóór 1 december a.s. op IBAN:

NL34RABO0310557747 t.n.v. Stichting Cultuur Kleine Noordijk o.v.v. project kinderen in Mozambique.

 

Kunstobjecten in de veiling op nummer

Let op! Wanneer u op de foto klikt verschijnt het hele kunstwerk met omschrijving in beeld!