Terug naar alle evenementen

Optreden Argentijns tango duo Los Pua Abajo

  • Stichting Cultuur Kleine Noordijk 89 H.W. Iordensweg Wilp, GE, 7384 AJ Netherlands (kaart)


"Los Púa Abajo" is een tango gitaarduo uit Buenos Aires, Argentinië, bekend om hun originele instrumentale muziek met een rijke ervaring van meer dan 15 jaar.

Dit duo wordt gevormd door Angel Colacilli en Leandro Coratella, beide gitaristen, docenten, arrangeurs en componisten.

Tijdens januari 2024 maken ze hun derde Europese tour en zullen ze hun nieuwste albums "Nuevos Tangos Guitarreros Vol. 1 & 2" (2019/2022) presenteren - met hun eigen tango composities en enkele jazz covers gespeeld met een tango gevoel. Het repertoire is fris en innovatief.

Het duo staat bekend om hun veelzijdigheid in twee verschillende repertoires: hun eigen composities en traditionele tangos.

Gedurende hun carrière hebben ze verschillende internationale tours uitgevoerd, met optredens op festivals, in theaters, milonga's, en hebben ze ook vele tango gitaarworkshops gegeven aan muziekacademies en andere instellingen.

Mis deze unieke kans niet om de betoverende klanken van "Los Púa Abajo" te ervaren in het intieme koetshuis van Landgoed Kleine Noordijk, waar het kleine vestzaktheater een magische sfeer creëert. Laat je meevoeren door de passie en virtuositeit van dit Argentijnse duo terwijl ze een brug slaan tussen traditionele en eigentijdse tango. Bereid je voor op een avond vol meeslepende melodieën en onvergetelijke muzikale reis!

Entree € 25,00 losse verkoop/ € 20,00 vrienden SCKN incl. koffie of thee en 1 consumptie. Reserveren gewenst.

Eerdere gebeurtenis: 14 januari
Gitaarworkshop Tango spelen
Latere gebeurtenis: 11 februari
Portugese muziek met Magda Mendes en Ward Veenstra